Stap uit je boot.

Stap uit je boot, of in mijn geval begin je blog opnieuw.

Rare vergelijking misschien maar voor mij voelt het beginnen van deze blog alsof ik uit mijn veilige boot stap. De volgers die ik had op blogspot, komen die mee???

Zal iemand mijn nieuwe blog leuk genoeg vinden om het te volgen??

Wat vele van jullie niet weten is dat een Lieve dame, onhebzuchtige dame uit België mij altijd bij staat met raad hoe ik dingen moet maken of kan maken op de pc. Zo ook nu.

Het fijne van haar is dat ze niet alleen maar lieve dingen zegt of tot steun is, Nee juist niet, zij zegt ook dingen die hard aan kunnen komen maar wel ten opbouw van mij. Zo gisteren ook, ik was deze nieuwe blog begonnen, zegt ze heel lief, misschien had je beter eerst kunnen zorgen dat je het hier klaar had voordat je het aankondigde. Ohhh oeps tja je hebt gelijk, ik werd nu best wel wat zenuwachtig eigenlijk. Tot dat ik naar bed ging en mijn stille tijd hield en Mattheüs 14 las. Stap uit je boot, vertrouw op God. Als je niet op God vertrouwd zul je zinken. Kijk maar naar Petrus, zolang hij zijn ogen op God hield kon hij lopen op het water.

Deze blog maak ik omdat ik jullie wil delen van Gods woord, wil laten zien dat je ECHT vrij kunt zijn in HEM.

Sommige mensen denken dat wanneer je Christen wordt je niets meer mag, dat de 10 geboden dwang regels zijn, maar dat zijn het niet, het zijn beschermregels voor jouw en voor mij.

Stap uit je boot, en loop met mij mee over het water in vol vertrouwen dat God bij je is, dat Jezus voor je strijd, en de Heilige Geest je zal leiden, waar je ook heen gaat, of hoe moeilijk het leven ook is. Mijn leven gaat ook niet over rozen, sommige situaties zou ik ook liever overslaan of anders zien, maar ik weet dat God erbij is en dat Hij het goede met mij en met jouw voor heeft.

pizap.com14634775602571.jpg

 

Stap uit je boot, pak je Bijbel, ga op je knieën en volg HEM.

En tot de dag dat de HEER terug komt,

Blijf dichtbij je Maker.

 

Deze blog doet ook mee aan de Christelijke Webloggers Blog hop. Hier kun je je blog delen.

 

2 gedachtes over “Stap uit je boot.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.