Wees eerlijk tegen God

Als iemand je vraagt hoe het met je gaat, wat zeg je dan ooh goed hoor, ondanks dat het niet goed gaat. Of ben je eerlijk? Hoe vaak doen we niet tegen God alsof het zo goed met ons gaat terwijl het niet zo is. Wie houden we voor de gek???
In de Psalmen lezen we dat David eerlijk is tegen God, hij schreeuwt het soms uit naar God.Lees maar in Psalmen 22:1-18. Hij roept het uit naar God en vraagt waarom God hem verlaten heeft, waarom God hem niet antwoord. Uiteindelijk lees je ook dat God David zijn eerlijkheid beloont.
Als jij eerlijk bent tegen God, kan Hij door je heen werken, zul je dus zijn antwoord ‘horen’. Je zult merken dat de dingen om je heen veranderen. Je zult rust in krijgen in jezelf. Gods vrede. Heb je het gevoel dat je niet kunt bidden? Bid toch, God is daar en houd van je gewoon zoals je bent.

Bid:

Heer, help mij eerlijk te zijn als een kind als ik voor Uw troon kom. Help mij eerlijk mijn gevoelens en gedachten naar U te uiten. Geef mij het vertrouwen dat U mij accepteert gewoon zoals ik ben, zoals een vader van zijn kind houdt. 

pizap.com14697157989981

Blijf dichtbij je Maker.

4 gedachtes over “Wees eerlijk tegen God

  1. Fijn he! Dat te weten dat God van ons houdt zoals wij zijn! En dat wij bij Hem mogen komen zoals we zijn!! Wij mogen alles wat ons dwars zit neerleggen bij diegene voor wie niets onmogelijk is! Gewoon eerlijk zijn. Heel mooi geschreven!!!

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.