Welke Bijbel heb jij, of ken jij ???

Ik ben heel erg benieuwd welke Bijbel jullie gebruiken. Gebruik je ook een Bijbel in een andere taal? Heb jij een ‘echte’Bijbel of heb je het digitale Bijbel?

Hoe vaak lees jij je Bijbel? Schrijf jij ook in je Bijbel?
Volg jij een Bijbelstudie?

Heb jij ooit gehoord van een Journaling Bijbel? Er komt een nieuwe Journaling Bijbel. Hoe leuk is dat? Mooi cadeau om te krijgen of te geven. Om samen met je dochter, moeder of een vriendin in te werken. Samen in Gods woord te werken en dieper te gaan in je Bijbelstudie.

9200000058049813

Ben je niet handig met knutselen maar vind je het fijn om te kleuren. Er is een Engelse Bijbel waar dat in kan, dat is de Inspire Bible.

unspecified-8

Heb je overigens al gehoord van de Vrouwen Bijbel? Een echte Studie Bijbel die met name meer uitleg geeft over de vrouwen in de Bijbel. Een aanrader.

bijbel

Ook een prachtige studie Bijbel is Het Leven. Een Bijbel met veel uitleg en verwijzingen voor als je meer diepgang wilt in je studie.

185_300_1_15493_0_nl_9789065393616

Dan heb je ook nog de Jongeren Bijbel en de HSV Jongeren Bijbel.
Zijn deze ook nog te moeilijk voor je kinderen of jezelf kijk dan eens naar de Bijbel in gewone taal of de Basis Bijbel.

inhoudhsv

Inkijk HSV Jongeren Bijbel.

download nu te koop vanaf € 9,99

Lees je Bijbel bid elke dag, dat je Groeien mag. Dat is wat God voor je wilt dat je dichter groeit naar Hem. Hij heeft Zijn woord voor ons oplaten schrijven. Een goede passende Bijbel is belangrijk voor je groei. Kies een Bijbel die bij je past. Geef een Bijbel aan iemand die het goed kan gebruiken, leg er een in je auto je weet nooit wie God op je pad brengt, die Zijn woord nodig heeft. Er is keuze genoeg. Kijk eens op het ‘winkeltje’ op de site hier en kies een Bijbel die bij je past.

Geef God de kans om tot je te spreken.

Blijf dichtbij je Maker.

 

11 gedachtes over “Welke Bijbel heb jij, of ken jij ???

 1. mydailynotebookblog

  Heb net een leuke discussie met mijn dochter, 8 jaar geleden heeft zij van mij de bijschrijfbijbel gehad en vanmorgen liet ze vol trots zien dat ze hem eindelijk ( waren haar woorden ) in gebruik had genomen aan de hand van bible journaling heerlijk en mooi om te zien, zelf heb ik de jongerenbijbel, bijbel in gewone taal en een klein roze bijbel, volgens mij bijbel voor de vrouw paar jaar geleden van mijn kinderen gekregen. Op mijn iPad heb ik de nieuwe bijbelvertaling, herziene Statenvertaling en de nbg vertaling nog, het hangt van mijn hand functie af of ik de bijbel zelf gebruik of online want als ik geen kracht in mijn handen heb pak ik de online bijbel en lezen doe ik iedere dag want voor mij is dat belangrijk om dicht bij Hem te leven, te blijven en te groeien.

  Like

 2. Danielle Hoogendijk

  Ik lees de Bijbel in verschillende vertalingen Nederlands en Engels en ook digitaal
  Schrijven doe ik niet in alle varianten en journaling heb ik me nooit eigen weten te maken maar dat vind ik prima.
  Ik vind het heerlijk om te lezen en gebruik verschillende lesroosters, dagboekjes door elkaar, bijzonder hoe het elkaar dan aanvuld ❤

  Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.