Wat is belangrijk in je leven ????

Vandaag zat ik een video te kijken van Lysa Ter Keurts. Ik was niet bewust opzoek naar een van haar studies, maar wat ik heb gezien in de video raakte mij wel.
Hoe waar is het dat wij voor alles tijd hebben, behalve voor Gods woord?
Hoe waar is het dat wij ons druk maken om wat een ander van ons vind, maar niet wat God van ons vind?
We hebben tijd voor alles, een quote plaatsen en dan maar hopen dat je veel likes krijgt of een compliment van een ander, terwijl God daar ‘staat’ kijkt naar je, en je goed vind ongeacht wat je plaatst op social media.
Hij staat daar met ZIJN hand uitgestrekt naar jou toe. Hij maakt zich niet druk of jouw blog wel geschreven is zonder spelfouten, zonder komma op de juiste plaats of dat je opbouw wel goed genoeg zou zijn volgens de regels.
Hij kijkt naar jouw hart.
We rennen de wereld achterna, hopen op goedkeuring. Terwijl JOUW Maker, je goed vind gewoon zoals je bent.
Hij houd van je, JIJ bent zijn schepsel.
Pak je Bijbel en lees Jesaja 61. Zoek Marcus 3: 14 op en onderstreep de woorden:
‘ze moesten Hem vergezellen’. God vraagt jouw Hem dagelijks te vergezellen, Hij wilt samen met jouw je leven lopen volgens zijn plan. Jer 29:11. God heeft een plan met je leven. Pak Zijn hand, houd je ogen gericht op Hem ( Heb 12:2) Loop je leven met God, zorg dat je de eindstreep haalt met God.

Mijn gebed is dat de tekst van Hebreeën 12:2 je eigen maakt. Dat je wanneer je je laatste adem uit blaast je je niet druk maakt om hoeveel likes je hebt, maar dat je je ogen gericht hebt op God.

Fijn weekend.

Blijf dichtbij je Maker.

f8feb9aab6dbe7aff06e1bb8ebec5152

Bewaren

4 gedachtes over “Wat is belangrijk in je leven ????

  1. mydailynotebookblog

    Wauw….mooi blog en ga de video kijken. En klopt Hij maakt zich echt niet druk om een typefout of een like meer of minder Hij ziet het hart aan…….wij moeten weleens even stil gezet worden om weer dichter bij Hem te komen

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.