Sttttttt……….

Iedere moeder of vrouw in deze tijd is druk. Druk met de kinderen, werk, kerkenwerk, sporten, samen zijn met je man en je vriendinnen. Te druk voor God. Helaas is dat een werkelijkheid voor vrouwen in deze tijd. We zijn te druk voor tijd met God. We willen wel, maar ja geen tijd.

Maar wat doet stille tijd eigenlijk met je?

Tijd die je doorbrengt met God. Even rusten on Zijn schoot. Even laven in Zijn liefde.
Hoe kun je getrouwd zijn als je geen contact hebt met je man. Dat kan niet, je zult uit elkaar groeien, elkaar niet meer begrijpen, irritaties krijgen en ga zo maar door met alle gevolgen van dien.

Hoe kun je vrienden hebben als je nooit tijd met hun doorbrengt. Dat kan niet, vrienden heb je om lief en leed mee te delen. Dus als je geen contact met hun hebt, zijn het geen vrienden.

Hoe kun je verwachten een band met God te hebben als je Hem niet opzoekt. Hoe kun je verwachten iets van Zijn grootheid te zien als je als een malle je dagen door rent. En ja je wilt zo graag, maar ja je kinderen roepen, je man heeft aandacht nodig en Oh ja je moet nog even kijken hoeveel likes je hebt op Facebook, en wie er op je heeft gereageerd op Twitter.

Hoe kun je delen als je niet gevoed wordt? Hoe kun je overleven in deze wereld als je geen rust vind bij Hem die je gemaakt heeft, en onvoorwaardelijk van je houd.

Stille tijd vult je met Zijn liefde die jij mag uitdragen in deze wereld aan anderen om je heen.

Wat doet stille tijd met jouw?

Er zijn zoveel manieren om stille tijd te houden. Online bij GoodMorningGirls waar we vandaag beginnen met Psalmen 119 uit te diepen. Meld je aan op de site zodat je iedere dag een email binnen krijgt die je kunt lezen. Er zijn bible apps waar je gratis je kunt inschrijven om een studie te doen. Sommige studies zijn maar 5 dagen lang. Meld je aan bij een vrouwen groep in je Kerk. Ga Bijbel Journaling doen. Op Facebook is een leuke Nederlandse groep. Lees een dagboekje, lees een roman met een boodschap. Maar zorg dat je gevoed blijft zodat je kunt delen.

720558714pizapw1439642664

Aan het einde van deze maand komt er weer een nieuwe Biddend Bijbel leesrooster. GRATIS. Print het uit schrijf de te lezen teksten over in je agenda, pak je bijbelapp erbij en lees die ene tekst per dag. Vanaf Januari komt hier een maandelijkse gratis te downloaden journal iedere maand met een ander thema. Weet je nog de journal die je  GRATIS . kon downloaden.
Wat je doet doe je, doe iets en…………

Blijf dichtbij je Maker.

 

Bewaren

2 gedachtes over “Sttttttt……….

  1. mydailynotebookblog

    Duidelijk stukje, ik ben heel blij met de bijbelstudie, bijbelpost en bijbeljournaling merk dat ik door hieraan mee te doen me meer en meer bezig hou met Zijn woord en kom dichterbij Hem. 🙏🏼

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.