Happy Thanksgiving…..

Happy Thanksgiving. Sinds  een aantal jaar vieren wij thuis Thanksgiving. Een feest dat heel erg populair is in Amerika. Een feest waarbij daar alle winkels gesloten zijn.  Waar je als je geluk hebt een broodje van de dag ervoor kunt kopen bij een benzine station.

Het feest van samen dankbaar zijn voor wat je van God gekregen  hebt in het  afgelopen jaar. Het feest van de kalkoen volgens vele. Gelukkig is het veel meer dan dat. Het is echt een mooie familie feest. Ook vieren ze het samen met hun kerkelijke familie door middel van een mooie dienst met eventueel een diner, voor iedereen die wilt aanschuiven.

Zoals ik dus al zei vieren wij dit feest thuis ook met de kinderen. Wij hebben geen kalkoen, maar wel een kip uit de oven, zoete aardappel casserole, greenbeens with cheese and bacon. Cranberry sause en pudding.

Vorig jaar heb ik op geschreven waarvoor ik toen dankbaar was en ik las het vandaag, ik schreef toen het volgende op:

Het is mooi te zien waar ik toen dankbaar voor was.

Vanavond ga ik weer opschrijven waar ik dit jaar dankbaar voor ben.

Wees dankbaar voor wat je hebt, en kijk uit naar wat komen gaat.

Probeer ook eens per dag 3 dingen op te schrijven waar je dankbaar voor was die dag. Je zult zien dat je nog steeds heel veel hebt om dankbaar voor te zijn.

happy-thanksgiving-from-senator-judson-hill-and-family-georgia-iqvea6-clipart

Happy Thanksgiving,

Blijf dichtbij je Maker.

 

3 gedachtes over “Happy Thanksgiving…..

  1. mydailynotebookblog

    Wat mooi…..fijn dat er ondanks alles nog zoveel te danken is. Ik kan ook echt wel zeggen dat ik dankbaar ben, hoe moeilijke sommige dingen ook zijn, toch tel ik iedere dag nog genoeg zegeningen. Vind het mooi te lezen dat jullie dit als gezin hebben gevierd.

    Like

  2. Wat mooi om bewust te zijn, elk jaar, maar zeker mag het inderdaad ook elke dag, met dat wat God ons schenkt. Dat wat ons blij maakt en waar we van genieten. Heerlijk om te weten dat Hij met ons mee geniet. Een mooi, warm en liefdevol jaar gewenst tot de volgende thanksgiving. Op naar vele mooie lijstjes!

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.