Kun jij het vinden????

Ben jij net als ik al vooruit aan het kijken naar 2017. Wat kun je op je blog plaatsen in het nieuwe jaar, wat voor werkzaamheden staan er op de planning voor 2017 en zo door en zo door.
Ik zie om mij heen dat veel mensen zo door het leven heen jagen dat ze de mooie dingen niet meer zien. Het werk en geld gaan voor alles. Alles moet wijken om de baan maar te behouden. Ik zie ook om mij heen dat mensen door ziekte stop worden gezet. Maar moeten wij het echt zo ver laten komen????
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar zo aan het einde van het jaar ben ik ook geneigd zo te leven. Ik lijk de weg een beetje kwijt naar stille tijd en de rust nemen om bij God op schoot te gaan zitten. Mijn hoofd draait overuren. Stemmetjes die in mijn zeggen dat het allemaal wel goed moet, en dat ik pas het een kan doen als het ander af is. Soort van beloning voor het geen geacht word dat eerst gedaan moet worden. Voor mij zijn dit signalen dat ik ver weg van God raak. Voor Hem ben ik genoeg ik hoef geen goedkeuring van de buiten wereld, maar waarom trap ik er dan toch steeds weer in. Waarom raak ik zo van de leg als het lijnen niet lukt, mijn huis niet in een week van zolder tot beneden de dagelijkse taken lukken. Waarom????

Ik merk dat ik stil moet zijn, God weer nummer 1 maken in mijn leven. En vanaf Januari  wil ik jullie de kans geven dat ook te kunnen doen. Zoals ik de studie van Efezieërs heb gemaakt voor jullie en Biddend door het Onze Vader heen, wil ik vanaf Januari vaker dit soort journals maken voor jullie. Ik heb van Rosilind van Little R&R toestemming gekregen om meer van haar journals voor jullie te mogen vertalen.

Het is mijn hartverlangen om Dichtbij de Maker te blijven en iedereen die kans te geven om te ervaren hoe het is om Dichtbij Hem te zijn. Vandaar dat het gratis voor jullie wordt verstrekt. Doe er je voordeel mee zou ik zo zeggen. In Januari kun je dus de eerste journal op thema gaan maken.

books-1155565_1280

Geniet van de mooie tijd die voor je ligt, het vieren van Jezus Zijn geboorte. Het feest van het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

Geniet boven al van elkaar en het geen dat er echt toe doet. FAMILIE.

Blijf dichtbij je Maker.

Bewaren

3 gedachtes over “Kun jij het vinden????

  1. mydailynotebookblog

    Wat mooi dat je toestemming hebt gekregen en dat we met elkaar journal op thema kunnen gaan doen. Ik ben helemaal nog niet met volgend jaar bezig……eerst kerst maar en dan, dan zien we wel verder

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.