Full ( boek )

Ik weet niet hoe het jouw vergaat, maar ik voel me niet altijd FULL. Niet op geestelijk vlak maar zeker niet lichamelijk. De diëten die ik heb gedaan in mijn leven zijn niet te tellen. En wat heeft het geholpen, behalve een tijdelijk gewichtsverlies?  NIETS meer dan frustratie.
Het feit dat ik op een gezonde manier ooit in maat 36 pas gaat niet gebeuren. Nu is het zo dat het gewicht dat ik eraf wil hebben ik wil verliezen omdat ik geen diabetes of dat soort ziekte wil krijgen. Ook zou het beter zijn wat gewicht verlies voor mijn gewrichten ivm met artrose en fibromyalgie. En toch hoe kom je van die gebondenheid van eten af. Hoe kom je van de suiker verslaving af?

Dat kan door je te vullen met anderen zaken. Een van die zaken is je vullen met Gods woord, je richten op Hem. In het boek FULL staan echt goede handvatten die je ongemerkt afdraaien van je gedachten van eten.

Op facebook is de jaarlijkse Sugar fast weer in opkomst. Meld je HIER aan. Het is zo mooi te zien dat Gods woord dat meer dan 2000 jaar oud is toen al wordt verwezen naar zaken als deze.

Gooi je eet probleem in het licht, spreek er over met je zussen van je Bijbelstudie groep, Bid ervoor, pak je Bijbel en ga op onderzoek uit hoe jij de duivel kunt stoppen van deze gebondenheid.

Mocht je het boek FULL  willen kopen, klik dan HIER.

Pak je probleem aan met de gene die als geen ander weet hoe jij in elkaar zit. Je Maker.

15826783_10209642778720913_3081813023206189556_n

 

6 gedachtes over “Full ( boek )

  1. mydailynotebookblog

    Is inderdaad een blijvend herkennend probleem…..maatje 36 is m’n streven niet maar op gewicht blijven is de kunst…😉. Ik ga beide links eens lezen want met mijn lijf en gewrichten is het ook niet goed….nu ben ik niet zo van zoete dingen maar ook in andere producten zit genoeg suiker

    Like

  2. Ik ben begonnen met mijn eigen bijbels kookboek , mocht ik zin krijgen in zoetigheid dan pak ik een spreuk of bijbel passage en maak daar een leuk recept en een tekening van . Tips pinterest over je bijbel opleuken !!

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.