Je hebt geen Lyme toch?????

Een aantal weken geleden is mijn man verteld dat hij geen chronische Lyme heeft. De symptomen moeten slijten. Heel aannemelijk toch?
Maar………….. hoe kan het dan dat de klachten toe nemen? Als het je geen Lyme hebt moeten de klachten afnemen niet toe nemen.
Stilletjes waren wij er al bang voor dat ook mijn man een van de vele is met een foute. diagnose.
Nederland is nog lang niet ver genoeg om Lyme te onderzoeken. De diagnose vanuit Duitsland wordt niet erkent in Nederland.

Hoe is het toch mogelijk dat we in Nederland zo ver achter lopen???
Dat zelfs in een Lyme kliniek de diagnose niet goed gesteld kan worden.
De vraag is nu………… hoe verder?.

blog-Lyme-Disease-symptoms.jpg

Na de longarts moet mijn man nu maar naar de neuroloog, omdat zijn gezicht scheef hangt, en het gevoel in zijn gezicht aan een kant minder is. Ook dit is een verschijnsel van Lyme.

Zelfs in het reguliere ziekenhuis hebben ze twijfels over de diagnose van de Lyme kliniek.

 

 

16 gedachtes over “Je hebt geen Lyme toch?????

 1. helenmetengelenblog

  Lieve Lookaround the corner,

  Ik heb het jouw al gezegd dat ik mijn vraagtekens erbij had dat je man zo snel beter werd . Ik ben lyme patient en ik heb 4 jaar lang een blog bijgehouden over de ziekte van Lyme. Deze ziekte laat zich niet zo snel “tacklen”en het is een lang en intensieve weg naar heling en het heeft veel geduld en doorzettingsvermogen bij kijken. Voor iedereen is er weer een aparte weg te gaan. Neem eens een kijke op mijn oude blog: https://chantaljtsblog.wordpress.com/. Ik ben gestopt met het schrijven van dat blog maar je zal er wellicht wat aan hebben er eens een kijkje te nemen.

  Like

 2. Heel veel sterkte toegewenst. Wat is ziekte toch vreselijk. Zo jammer dat bij de zondeval zulke vreselijke dingen de wereld in gekomen zijn. Vergeet niet in deze tijd God te aanbidden en tijd voor Hem vrij te maken. Het kan soms heel lastig zijn, maar het is zeker waardevol. Wat is het toch zwaar waar je doorheen gaat. Gelukkig geeft God alleen beproeving die we samen met Hem aan kunnen. Ga deze weg met God en je zal er sterker uitkomen. Gods liefde en zege toegewenst.
  Eline

  Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.