Wat eet jij ???

kruidenmixen.

Weet jij wat je eet? De E nummers vliegen je om de oren, de suikers zijn niet meer weg te denken. En alles smaakt lekkerder met al die troep.

Sinds vorig jaar mei ben ik bezig met koolhydraten en E nummers te beperken in mijn eten. Het is ongelooflijk dat de EU toe staat dat wij zoveel troep in ons eten mogen toevoegen.

Sinds een aantal jaar hebben wij een volkstuin, waar wij zeker in de zomermaanden goed van eten. Je proeft het verschil met de groente en fruit uit de winkel. Zelfs onze cavia’s en konijn halen hun neus op voor sla of andijvie uit de winkel. Je gelooft het niet maar in het winterseizoen wanneer zij weer andijvie en sla uit de winkel krijgen kijken ze ons aan van eet dat lekker zelf.

Ik ben sinds een tijdje bezig ook zelf kruidenmixen te maken. De smaak was even wennen, niet raar als je je bedenkt dat overal suiker in zit en nu dus niet meer.

Laten wij eerlijk zijn God heeft ons eten gegeven, puur eten. Wij mensen maken ons zelf kapot door al die gif zooi te eten.

Vandaag heb ik weer wat kruidenmixen aangevuld en een paar potjes voor een vriendin gemaakt die ook ivm haar gezondheid toch echt wat meer puur moet gaan eten.

Wat eet jij? Weet jij wat je binnen krijgt?

 

2 gedachtes over “Wat eet jij ???

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.