En het was goed, of toch niet???

God schiep de wereld en het was goed. De planten, bomen en de dieren in de lucht op de aarde en in de zee.
Wat doe jij hier mee?

en het was goed.

Geloof jij dat planten je beter kunnen maken? of dat er in stenen stoffen zitten die je nodig zou kunnen hebben? Of ben je occult bezig als je dat gelooft??? We smeren wel magnesium olie op onze krampbenen, maar een steen die om je nek hangt en langs je lichaam wrijft kan geen stof afgeven. Waar of niet waar? De chemische pillen slikken de gemiddelde Nederlander bij wijzen van als koekjes.

Wat zegt de Bijbel hierover? Wat zegt de Bijbel over het gebruik van stenen en planten. Wist je dat de 12 stenen op de mantel van de hoge priester verschillende stenen waren uit verschillende werelddelen. Wil je hier nog meer over lezen klik dan HIER.

Ik heb mij wel eens afgevraagd hoe mensen vroeger werden genezen zonder dat zij de farmaceutica hadden zoals wij nu. God schiep de wereld en alles wat erop en er in hoorde en het was goed. Nu zijn veel geneesmiddelen chemisch. Zeggen wij dan eigenlijk, Gods schepping was niet goed, of band onze maatschappij op een slinkse manier God uit. Als je weet dat cannabis (wiet) een plant dus, kanker veel beter kan genezen dan chemokuren. Of dat iets simpels als baking soda kanker kan reduceren en soms zelfs kan genezen. Of iets als Colloidaal Zilverwater. Water en zilver beide gemaakt door God en geen enkele chemische toevoegingen, kan je beter maken van zoveel kwalen als Lyme, keelontsteking, darmziekte, insectenbeten. Al deze producten komen van moeder natuur, gemaakt door God. Of mierenzuur tegen reuma ipv chemische medicatie. Wist je dat de wortel van de plant Kaardebol  het virus dat Lyme veroorzaakt de nek om kan draaien? Dit middel kun je gewoon kopen in een reform winkel. Honing ook zo’n wondermiddel komt zo uit de natuur. Citroen, niet alleen goed voor je lijf maar ook voor in het huishouden. Een van de beste remedies tegen overspannen zijn is wandelen. Op je blote voeten op het strand, aai een hond of kat, wandel door het bos of langs een sloot en pulk zo nu en dan eens een grasspriet, ga eendjes voeren, werkelijk geen pil kan daar tegenop.

Jezus zelf genas mensen met modder. De man die blind was genas Jezus door een papje van modder te maken en smeerde dat op de man zijn ogen. Johannes 9:1-41

Is het juist om te zeggen dat natuurlijke geneeswijzen fout zijn ?? Of zeggen wij eigenlijk, God heeft het niet goed gedaan, we geloven wat de wereld zegt.

God gaf ons zaden en planten om te eten, Hij voegde daar later vlees en vis aan toe. Alles puur, niet uit blik of verwerkt met chemische toevoegingen om het goed te houden als in bijv een knackworst, of saucijs, blik soep of groente in blik. Zijn wij niet ongehoorzaam aan God als wij zaken als deze eten.

In Leviticus 11 staat een mooie lijst met wat wel en niet gegeten mag worden door Christenen. Wat weet, of doe jij met die lijst?? Of zeg je “ja maar in Handelingen 10 staat dat je alles mag eten”. Maar gaat deze tekst werkelijk over eten. In vers 17 van dit hoofdstuk staat namelijk dat het om een visioen ging die Petrus had. Lees maar verder in Handelingen 10:26 en verder.

God woont in jou en dat huis wil je goed verzorgen toch? Lees het volgende artikel eens door voor jezelf. Wat spreekt God tot jouw door wat jij moet veranderen in je eten?
Klik HIER

God zei: “Het is goed “. Nu jij nog.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

 

2 gedachtes over “En het was goed, of toch niet???

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.