Als je aardse vader niet van je houdt.

Je hoort wel eens van die verhalen dat vaders hun kinderen in de steek laten, mishandelen of wat voor vreselijks je ook maar kunt bedenken.
Als jij als kind mee moet maken dat je verlaten wordt door je vader of misbruikt wordt door je vader, en je hem dus niet kunt vertrouwen.
Hoe kan je dan geloven dat je Hemelse Vader die je niet eens kunt zien, wel van je houdt??

De wereld is verrot dat is duidelijk wanneer je de kranten leest, de tv aanzet of goed luistert naar mensen om je heen.
Je vader was je held, tenminste zo was dat bij mij wel altijd zo…. mijn vader kon van alles, was groot en sterk. Maar tegenwoordig lijkt het als of de kinderen hun helden beeld van tv moeten halen. Vaders die moeders slaan, die hun kind achter laten letterlijk, maar ook financieel. Vaders die zeggen tegen hun kinderen dat hun nieuwe vriendin voor gaat op hun. Ze worden aan de kant gezet.

afwijzing-light-640x480

En dan is daar de Vader in de Hemel, die je vergeving schenkt, genade, van je houdt onvoorwaardelijk. Die je voorziet in wat je nodig hebt.
Het is toch niet raar dat de jongere generatie van tegenwoordig niets van God moet hebben. Als je bloed eigen vader je hier op aarde al laat stikken….. wat moet zo iemand die in de Hemel woont wel voor je kunnen doen.

Laten wij bidden voor de kinderen die opgroeien zonder vader, wat daar de reden ook van mag zijn. Laten we bidden dat ze God als hun Vader mogen leren kennen, en mogen leren zien dat Hij hen nooit verlaat.

Bid jij mee????

2 gedachtes over “Als je aardse vader niet van je houdt.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.