Het leven gaat door….

Hier zijn de scholen weer begonnen, het leven gaat weer door zoals het was. Het ritme van alle dag is hier weer in volle vaart. De kinderen zijn weer naar school. De afspraken voor de aankomende weken staan al weer gepland.

Maar tussen alles door is er tijd voor creativiteit, lezen en genieten van de kleine dingen in het leven.

Vanaf morgen gaan we met de besloten groep op Facebook weer samen lezen en delen iedere dag met elkaar. Deze maand gaan we lezen wat Gods woord zegt over paniek en angsten.

68966644_10157241623540853_4395446741629927424_n

Het leven met angsten en paniek is niet makkelijk. Het belemmerd je te leven, zo is het leven niet bedoeld. Het is een aandoening waardoor je heel alleen in het leven kunt staan omdat er geen begrip voor is. Vandaar dat wij als groep graag met elkaar dagelijks willen lezen en delen over wat God hier over zegt, en om elkaar te bemoedigen wanneer een van ons wordt geraakt door deze aanvallen.

Omdat ik meer weer lezen in Gods woord en ook creatief bezig wil zijn ben ik begonnen aan rolodex of memorydex kaarten te maken. Iedere dag een klein projectje, heerlijk.

 

Wat doe jij om te ontspannen?

 

4 gedachtes over “Het leven gaat door….

  1. Mooi dat je dat samen deelt in de Facebook groep! Ik coach christelijke vrouwen o.a. om angsten te overwinnen. Ik heb persoonlijk een angststoornis mogen overwinnen. Het is zo waardevol dat je samen in het Woord bezig kunt zijn hierover! Daar ligt je antwoord op genezing, veel Zegen!!

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.