Wie zit er nu eigenlijk achter LookAroundTheCorner???

Ik hoor wel eens dat mensen benieuwd zijn wie er nu eigenlijk achter het blog LookAroundTheCorner zit.

Wel laat mij dat kort even uitleggen.

Ik ben Eveline ook bekend als Eve. Moeder van 3 geweldige kinderen en getrouwd met de meest fantastische man die je je voor kunt stellen.

Ik heb altijd gewerkt met verstandelijk gehandicapten mensen en ben onderwijsassistente geweest op een basisschool in de groepen 3 en 4.

Door veel dingen die er gebeurde in mijn leven was ik genoodzaakt te stoppen met werken. In de jaren daarna volgde veel problemen met mijn eigen gezondheid en bleek ik Fibromyalgie en artrose te hebben, ook werd ik vaak geveld door migraine aanvallen.

Mijn passie is natuurlijk mijn gezin, maar ik houd er ook van brieven te schrijven naar mijn pen pals in USA gevangenissen. Dit doe ik al sinds mijn 19de. Al een lange tijd dus
🙂 .  Ook houd ik van lezen, creatief bezig zijn en Bijbelstudies zelf maken en doen. Wandelen is ook een hobby maar die kan ik helaas niet altijd uitvoeren door mijn chronische ziekte. Gelukkig heb ik mijn blog waar ik het fijn vind om met jullie te delen over de dingen die niet perfect zijn in het leven. We zien al genoeg mooie perfecte dingen op socialmedia  rond gaan, maar is dat werkelijk zo????? Het leven gaat niet altijd over rozen geregeld kom je ook de doornen tegen. Tenminste ik wel.

Sinds kort mag ik vrijwilligers werk doen voor 2 uur per week bij Home-Start, dit is echt geweldig om te doen. Ik ben dankbaar dat er toch iets is waar ik mijn nuttig kan maken buiten mijn gezin om.

Ik wil de dingen die ik deel persoonlijk houden. Wat ik dus schrijf is geen oordeel naar een ander, maar iets wat ik vind voor mijn persoonlijk leven.

Ik hoop dat jullie mee blijven varen in het bootje dat leven heet. Ik kijk uit naar jullie reacties.

Blijf dichtbij je Maker.

IMG_20191008_115554_924

 

 

4 gedachtes over “Wie zit er nu eigenlijk achter LookAroundTheCorner???

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.