Geef jezelf tijd.

foto bron: Google

Geef jezelf tijd om je studie af te maken. Geef je zelf tijd om nieuwe routine aan te leren. Aken en Keulen zijn ook niet op een dag gebouwd. Geef je zelf tijd om face to face met iemand te praten tijdens een kop koffie of thee.

Geef tijd en neem tijd. Want jij bent ook belangrijk.

Geef je tijd aan iemand die een praatje nodig heeft, geef tijd om te leren je eigen grenzen aan te geven. Want ook jij bent belangrijk. 
Het mooie van Home-Start is dat ik tijd kan geven aan iemand, de tijd die een coach of therapeut niet heeft. Dat is een fijn gevoel er te mogen zijn voor een ander.

Geef jezelf eens de tijd om bij jezelf na te gaan wat heb ik nodig, Wat wil ik. Hoe wil ik terug kijken op mijn leven als ik 80 ben.

Geef jezelf tijd om te ontdekken wat een mooi mens je bent. Je bent gemaakt om te schitteren. Je bent gemaakt met zorg en dat koste tijd.

Leef nu en geniet, geef jezelf tijd om te kunnen genieten. Je hebt het verdient, je bent het waard om het leven te vieren. Het is niet egoïstisch wanneer je geniet van het leven. Het is een God gegeven feit dat je dat mag doen. God moedigt je zelfs aan om te genieten van alles wat Hij heeft gegeven. Groei en Schitter, wees niet te streng voor jezelf.

Geef jezelf tijd.

Blijf dichtbij je Maker.

9 gedachtes over “Geef jezelf tijd.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.