Vreugde

De Heer is mijn kracht en mijn schild, op Hem vertrouwde mijn hart, Ik werd geholpen en mijn hart jubelde, Hem wil ik loven in mijn lied.

Psalmen 28:7

Heer U bent mijn vreugde. U geeft mij blijdschap en kracht. Als een schild bent U om mijn hart heen, beschermt U mij tegen het kwaad. Help mij de toekomst met vreugde te gemoed te zien. Vul mij met Uw vreugde, zodat ik die mag uitdragen op de plaats waar U mij heeft geplaatst. Help mij om vriendelijk te zijn, zodat ik Uw goedheid mag reflecteren op de mensen om mij heen. Bij U zijn vult mij met vreugde iedere dag opnieuw.

pizap.com14646394911291

Deel Gods vreugde vandaag met iemand die het nodig heeft. Houd Gods liefde niet alleen voor jezelf.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.