Wat een geluksvogel ben ik

Vanavond hadden we bij mij thuis Beth Moore Bijbelstudie. Altijd leuk, groep van 7 vrouwen bij elkaar. Je kunt je vast voorstellen hoe dat is.

Nu was het zo dat ik met een van hen een dagje naar opwekking ben geweest. Ik had haar geattendeerd op een seminar van Queen P. , ik wilde daar zelf graag heen maar mijn lijf werkte die dag niet zo mee dus kon ik er niet heen. Zij is dus wel geweest, en vond het erg mooi.

Komt ze vanavond bij mij thuis met ja wel het boek van Queen P. Ik was zo verrast, dat ik er gewoon van moest huilen. Geloof me dat gebeurd niet vaak, vraag mensen die mij persoonlijk kennen, zij zullen dit beamen. Het boek is gesigneerd en wel.

Wat een avond.

9789043526364-queen-p-l-LQ-f Mocht je ook een boek van Queen P willen bestellen klik dan HIER

Ik wens jullie een fijne dag toe.

Ik ga vandaag eens een uurtje lezen.

Blijf dichtbij je Maker.

 

 

2 gedachtes over “Wat een geluksvogel ben ik

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.