Wat eten we vandaag………….

Een vraag die iedere dag terug komt. Wat eten we vandaag. Sinds ik koolhydraat arm eet staan er meer pannen op het gas en wordt de oven vaker gebruikt per dag dan voorheen.
Ik weet niet hoe het met jullie is maar ik vind het leuk om te koken en te bakken.
Nu na 3 weken sla, groenten, vlees en eieren ben ik best toe aan iets anders.

Gisteren hadden wij taart om het goede nieuws van het behalen van mijn dochter haar schooldiploma. Ik kan je aanraden dat niet te doen als je 3 weken koolhydraat arm en suiker vrij aan het eten bent. Ik was helemaal duizelig na het eten van de taart. Maar goed, vandaag weer terug naar het normale leven. Ik ben aan de bak gegaan, koolhydraat arme chocolade cupcakes en ontbijt crackers gemaakt. De recepten vond ik op Koolhydraat arm recept. Daar vind je zoveel goede duidelijke recepten het kan niet mis gaan.

img_20160617_163930.jpg

Vanavond eten we runderlappen in curry met mijn zelfgemaakte kokosmelk boontjes en aardappels voor de mannen. Ruikt al heerlijk in huis.

Na een week heerlijk Koolhydraat arm gegeten te hebben deze week kan ik weer 1 kilo afstrepen van mijn oude gewicht. In 3 weken tijd ben ik nu 5 kilo afgevallen. Ben echt heel blij dat het eindelijk eens lijkt te gaan lukken met het afvallen.

Ik wens jullie een geweldig weekend toe. Maandag ben ik er weer met een nieuwe Uitdaging in de Liefde.

Een fijne vaderdag voor alle papa’s, suiker ooms en verzorgers.

Blijf dichtbij je Maker.

Liefs, Eveline

Een gedachte over “Wat eten we vandaag………….

  1. Ingeborg

    Ziet er heerlijk uit….in tegenstelling tot jou heb ik dus echt enorm veel moeite met koken, ik vind het niet leuk en het kost me bakken energie. Gelukkig heb ik lieve ouders hier dichtbij wonen en die hebben bijna altijd wel wat voor mij in de vriezer ☺️….en op zaterdag als ik Eline heb gehad en terug breng eet ik altijd mee. Aanstaand weekend is het helemaal makkelijk want op zondag, vaderdag, ben ik ook bij mijn ouders en hoef ik dus ook niet na te denken over eten. Verder is het bij mij altijd creatief koken wat de voedselbank geeft en waar ik dan nog wat bij aan kan schaffen….dus geen dieet maar wel een uitdaging en ik eet wel iedere avond warm. Wel met mate en ik heb mijn tussendoortjes laten staan en ben in een jaar tijd ook flink afgevallen dus ben in die zin best trots op mezelf 😄

    Ik wens ook iedereen een goed weekend en een fijne vaderdag en voor de mensen die hun vader moeten missen…..ik wens jullie Zijn zegen toe en Nabijheid want op deze dagen is het gemis er net iets extra 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.