Wat een week

Een week van uiterste hebben we achter de rug. Mijn dochter mocht haar diploma in ontvangst nemen. Mooi om te zien dat er veel mensen waren bij de uitreiking van de diploma’s van de jongeren. De jongens kwamen allebei thuis met een super mooi rapport. De jongens hadden 2 studie dagen, heerlijk genieten van elkaar, nieuwe schoolspullen gekocht. Kreeg nog een verrassings-telefoontje van een van mijn pen vrienden uit USA.
De oudste van de jongens moest even naar het lab om bloed te laten prikken, spannend wat de uitslag zal zijn. Echt een gebedspunt bij ons thuis.
Woensdag had ik een koffie date met een lieve vriendin, ik heb hier echt van genoten. En het grappig is ook nog eens dat het heel bijbels is dat je tijd spendeert met je zussen in Christus.lees maar in Spreuken 27:17. Het dieet ging nog steeds heel goed tot vandaag, vandaag heb ik het echt verknald. Helaas pindakaas ( heeft overigens erg weinig Koolhydraten) morgen beter.
Donderdag was het een beetje op maar toch met Dash gewandeld met de buurvrouw en haar hond. Dat is echt genieten. Wat een lol die honden samen hebben is echt machtig. Zo ie zo hebben Axel en Dash het ook vaak leuk thuis zoals je HIER kunt zien. Ondanks dat mijn hoofd heel vol zat van alle voorgaande leuke dagen gingen we even voor noodzaak naar de Gamma, leuke deals gevonden op het geen we nodig hadden. En aangezien Welkoop bij ons er tegen overzit gingen we daar ook nog even heen. Daar werd de deal helemaal leuk, spijkerbroeken voor de jongen van € 46,95 nu voor €10,00. Helemaal blij naar huis natuurlijk dat snap je. Bij een tweedehands boeken winkel vond ik nog wat leuke boekjes voor €2,50. De kleintjes zijn voor mijn moeder de grote is ter voorbereiding van het boek Daniël voor Good Morning Girls.

20160714_161248.jpg

Vanmiddag sluiten we de week af met een bezoek aan de osteopaat.
En dan kan de vakantie ook hier beginnen.

Ik wens jullie ook allemaal een fijne vakantie toe, geniet ervan.

Blijf dichtbij je Maker.

Advertenties

5 gedachtes over “Wat een week

      1. Spannend dan…dus dat duurt nog even. Eline heeft zes weken vrij maar gaar, schrik niet vier weken met mijn ouders op vakantie naar Hollandsch veld ( bij Hoogeveen) dus ik zie ze nu en dan oas over vijf weken weer ppffffffffff that’s a long time 😕

        Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s