Wat kun jij delen…………

Bij ons in de kerk komt de speelgoed beurs er weer aan. Op 19 November mogen mensen met een klein budget, Sinterklaas cadeautjes uitkomen zoeken. Ieder kind verdient tenslotte een leuke Sinterklaas.
Je moet er toch niet aan denken dat een kind in de klas zit en als enige geen cadeautje heeft gehad. Dus vandaar het initiatief bij ons in de kerk dat je per kind 3 gratis cadeautjes op mag halen.
Ook willen ze dit jaar graag aan de kinderen een kinderbijbel geven.
Ik vind het echt heerlijk om te mogen delen, om te kunnen delen. Ik voel mij een gezegend mens als ik door de winkels loop of kringloopwinkels en ik kan/mag spullen kopen voor anderen.

Vandaag zijn mijn man en ik op pad gegaan voor wat kinderbijbels en knuffels voor de kinderen in onze kerk en voor kinderen van buiten onze kerk.

Wat ik al zei ik voel mij een gezegend mens dat ik mag en kan delen.

Speelgoedbeurs

Wat kun jij delen ???? Misschien heb je geen geld, maar kun je wel ergens helpen met cadeautjes inpakken. Of als je de deur niet uit kunt kun je misschien gedichtjes maken op de pc, of afspraken plannen voor de gene die gaan delen of langs gaan bij de kinderen.

Maar het aller belangrijkste wat je kunt doen is BIDDEN. Bid dat de gene die de cadeautjes uitzoeken worden gezegend voor de tijd die ze in het uitzoeken steken. Bid voor de gene die de cadeautjes langs mag brengen. Bid dat God de cadeautjes zegent, Bid voor een zegen voor de gezinnen waar de cadeautjes terecht komen.

Wat kun jij delen????

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

 

2 gedachtes over “Wat kun jij delen…………

 1. mydailynotebookblog

  Wat een schitterend idee, ik ga dat hier eens aangeven want ik vind dit echt een heel mooi initiatief
  Mijn steentje is inderdaad bidden, ik lig nu op twee dagen na al vanaf vorig weekend plat maar ik kan bidden, kaartjes sturen en dat doe ik dan ook met liefde ❤️ En zo draagt iedereen hopelijk zijn steentje bij
  Je hebt mooie dingen gescoord en ik weet zeker dat je daar kinderen heel blij mee gaat maken

  Geniet van de kleine dingen van iedere dag

  Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.