5 Jaar geleden……………

5 jaar geleden gaven wij elkaar op 11-11-2011 het ja woord voor God en onze naaste.

Als ik het vandaag over zou moeten doen zou ik weer volmondig JA zeggen tegen mijn lieve man. We hebben beide moeilijke jaren achter de rug, en ondanks dat het de afgelopen 5 jaar ook niet altijd rozen geur en manen schijn was doordat onze gezondheid niet echt mee werkten. Kan ik wel zeggen dat de afgelopen jaren wel de mooiste jaren waren samen met mijn man.

God heeft ons gezegend op zoveel manieren, ik ben dankbaar dat God mij mijn lieve man heeft gegeven. Een lieve zorg Papa voor mijn kinderen. Als een cadeautje van God.Ik geniet van het huwelijk, het vrouw mogen zijn van mijn man, moeder voor mijn kinderen.

DANKBAAR dat is wat ik ben.

374269_10150394569973715_695104332_n

8 gedachtes over “5 Jaar geleden……………

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.