Boek recensie en Give Away.

Zoals een aantal van jullie wel weten doe ik Bijbelstudies van Beth Moore. Het zijn prachtige studies die diep gaan, die je wakker schudden, en je leren zien wat Gods woord nu eigenlijk zegt.

Ik kreeg vandaag van uitgeverij Jongbloed een exemplaar toe gestuurd om met jullie te delen. Ik heb deze studie: God op zijn woord vertrouwen 3 jaar geleden gedaan, en het is een aanrader. Zoals al Beth Moore haar studies, maakt ze je enthousiast. Ze neemt je mee door de Bijbel, en toont je Gods heerlijkheid.

God op Zijn woord vertrouwen :

‘God is zo veel meer dan wij tot nu toe beseffen en ervaren. Hij is in staat zo ontzettend veel meer te doen dan wij gezien hebben.’
Vertrouw je God op zijn Woord en geloof je dat alles wat Hij daarin heeft gezegd waarheid is? Of geloof je alleen dat Hij bestaat en ons wil redden? Vaak verwachten wij zo weinig van God, terwijl Hij ons zo veel wil geven.
In deze bijbelstudie ontdek je wat het betekent om God werkelijk op zijn Woord te vertrouwen. Beth Moore neemt je op een bemoedigende manier mee door de Bijbel. Ze daagt je uit om zelf aan de slag te gaan met de woordstudies en praktische toepassing. Met Abraham, Mozes en andere geloofsgetuigen als voorbeeld word je aangemoedigd om je vertrouwen in God te verdiepen. Je leert om Hem te herkennen in alles om je heen en je groeit in een intiemere relatie met Hem.

Zoals ik al zei: Ik heb deze studie al gedaan. En om het boek te laten verstoffen in mijn kast vind ik zonde. Dus als je in Nederland woont, en je wilt graag dit boek winnen, doe dan het volgende:

 1. deel dit bericht met wie je lief is
 2.  wordt volger van mijn blog en van de facebook pagina van Royal Jongbloed
 3. Kijk eens om je heen met wie je deze studie samen wilt gaan doen. En laat mij weten waarom jij dit boek moet winnen.

9200000000032724

Volgende week vrijdag maak ik bekend voor wie dit prachtige studie boek is.

Fijne avond nog,

Blijf dichtbij je Maker.

Bewaren

7 gedachtes over “Boek recensie en Give Away.

 1. Ik reageer maar hier want kan niet vinden waar anders, ik zou dit boek heel graag met mijn vriendin Tamara willen doen . We zijn allebei beperkt lichamelijk en zijn allebei een beetje op zoek naar wat Hij nu van ons wilt en vertrouwen dat wat Hij ook met ons voor heeft dat het goed is. Ik zou dit echt een heel mooi cadeautje vinden en het zou me samen met Tamara dichter bij Hem brengen
  Liefs Ingeborg

  Like

 2. Ik wil graag meedoen. Ik vind haar heel goed. Ik zal het graag lezen en gebruiken voor de bijbeljournaling en studies die we geven met alleengaanden en bezoekers van het atelier. Hett wordt dan ook nog een creatieve uitspatting!

  Like

 3. Astrid

  Overigens vind ik dat Beth wel een erg leuk gevoel voor humor heeft in haar toespraken. Ze brengt de boodschap vol vuur maar ook met humor en daardoor blijft het luchtig en houd ze je aandacht vast.

  Hartelijke groet, Astrid

  Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.