The Day After

Na twee dagen intensief bezig geweest zijn, moet ik het vandaag toch echt bezuren. Het is machtig om 2 dagen te mogen koken voor je gezin, om samen Thanksgiving te vieren. Ik voel mij dan ook echt een gezegend mens. God voorziet in eten, dak boven je hoofd, kleding etc. Maar in de afgelopen dagen heb ik echt gezien dat God ook voorziet in energie in je lijf, kracht om te kunnen staan, zonder al te veel pijn van de Fibromyalgie en de Artrose .
We mochten genieten gisteren van ons gezin rondom de tafel en als bonus hadden we nog een vriendin van mijn dochter erbij. Het was gezellig.
Iedereen wist wel iets op te noemen waar ze dankbaar voor zijn. Nu is het zo dat mijn kinderen niet echt zien dat dat van God komt. Maar wie weet later popt het nog eens op in hun gedachten.
Het is belangrijk dat we dankbaar zijn met een dankbaar hart naar de Heer komen. Psalmen 100:4-5 schrijft hier duidelijk over.
Wil je meer Bijbelteksten lezen over dankbaarheid? Klik dan HIER

Of print deze foto uit:

96e64b17c8fbe2e6bf05fb9543dcc863

Fijne dag,

Ik ga na genieten van een mooie dag, vol met dankbaarheid naar God toe.

Blijf dichtbij je Maker.

Een gedachte over “The Day After

  1. Geniet van deze dag, ik ervaar ook dat als je je krachten echt nodig hebt God je er de kracht voor geeft en je dan inderdaad veel minder last vd pijn hebt. Kom je dan in rust dan voel je wel dat je pijn hebt. Maar je kunt nu uitrusten en genieten van de afgelopen dagen. En al zien je kinderen niet dat het van Hem komt, je leeft het ze voor en het zaadje is geplant……wie weet wat er nog voor moois ontkiemd 🙏🏼

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.