Advent week 3 Vreugde

De derde week van Advent is vandaag aangebroken. De week van Vreugde.
Ik hoop dat je de Vreugde mag ervaren die God voor jouw apart heeft gezet deze week. Zoek het op. Zoek op internet Bijbelteksten op die je verwijzen naar Vreugde in de Bijbel. Hier vind je 30 Bijbel verzen over Vreugde.

Vind Vreugde in kleine dingen.
Ik ben deze week jarig, voor mij zal het niet moeilijk zijn de Vreugde te vinden deze week. Mocht je het wel moeilijk vinden omdat je leven nu op dit moment niet goed loopt. Er komt licht aan het einde van de tunnel. Geloof me ik weet waar ik het over heb. Mijn leven zag er 9 jaar geleden in deze tijd echt niet Vreugde vol uit. Alles behalve dat zelfs. Maar God maakt het goed. Ik kan dat zeggen ondanks alle tegenslagen waar wij op dit moment door heen gaan. Het leven is niet makkelijk. Maar Vreugde kun je vinden ook in donkere tijden.

il_340x270-825160938_l7a4

Zoek Vreugde, geef Vreugde. In deze video hoor je hoe Ann Voskamp verteld over Vreugde.
KIJK HIER

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

 

Een gedachte over “Advent week 3 Vreugde

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.