Zo Gezegend………..

Wow wat een mooie dag. Enorm verwend worden met cadeautjes. Lieve berichten op mijn blog, Twitter en Facebook.En twee mooie tekeningen van de buur kinderen. Ik kreeg ook nog een telefoontje van een van mijn PenPals uit USA, hij had geld apart gehouden zodat hij mij kon verassen met een telefoontje voor mijn verjaardag. Wow wat voel ik mij rijk vandaag.

We mochten de dag afsluiten met lekker uit eten gaan. Wat wilt een mens nog meer.

Verjaardag 2016

Er gaat niets boven familie op een dag als deze.

Fijne avond,

Blijf dichtbij je Maker.

Bewaren

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.