Verdriet

Ik werd vanmorgen wakker en zag het nieuws over een lammetje dat dood is geslagen in een kerst stal met een boeken tas. Door 2 tieners.

In Berlijn doden bij  een kerststal . In Gouda is een grote Kerstboom vernield.  Hoe triest allemaal. In de tweede kamer waar ze elkaar afbekken, dat moet ons land leiden. Ik bid voor onze regering dat ze wijzen besluiten zullen nemen.

woman-1897165_1920

Als ieder het hartverlangen had van de Psalm 119 schrijver dan hadden we dit issue zeker niet gehad. Met alles wat er op de wereld nu gebeurd wat ik weet ( ik kijk geen journaal ) kan ik alleen maar iedere christen aansporen om vuriger te worden voor onze Koning, meer te bidden en te zorgen dat we het zwaard, Gods woord kennen.

Laten we bidden voor de mensen die zoveel haat in hun hart hebben. Laten we niet lauw zijn maar Heet voor Gods Koninkrijk. Het lichtje zijn in deze wereld, juist nu we op het punt staan de verjaardag van Onze Heer te gaan vieren.

Bid jij mee?

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

Bewaren

5 gedachtes over “Verdriet

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.