En daar gaan we weer………….

2 Januari, daar gaan we weer. Het leven is weer in volle gang. De winkels weer open, de folders van de aanbiedingen weer in de brievenbus. De sportscholen staan weer vol, en de verse groente en fruit gaan weer als een trein over de lopende band in de supermarkten.

Leuk hoor die dagen zoals kerst en oud en nieuw, maar ik ben blij dat ze om zijn. Weer terug in het gareel, de nieuwe allerhade van de AH is weer uit, ook de Deen heeft de nieuwe boodschappen weer in het de winkel liggen. Weer opzoek naar lekkere nieuwe recepten. Het viel mij op dat de AH dit jaar start met veel goede tips die echt het hele jaar vol te houden zijn om wat gezonder te eten.

Eten in Januari

Vandaag eten wij Kabeljauw uit de oven met Italiaanse aardappels uit de oven.

Terug naar het gezonde leven, de Koolhydraten weer tellen, want hoewel December een gezellig maand is, is het zeker niet goed voor de lijn. Van de week de kerstspullen weer opruimen. En dan uitkijken naar de vakantie die eraan komt voor mij en mijn man.

Fijne dag verder,

Blijf dichtbij je Maker.

 

 

 

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.