Hoe raar kan het lopen.

Toen ik als meisje van 15 jaar stage ging lopen voor mijn LBO opleiding, mocht ik dat doen bij het doven instituut Effatha in Zoetermeer.

Het was een stage van 1 week, maar met een impact voor het leven. In een week tijd kreeg ik een stoom cursus gebarentaal, niet van Effatha maar wel van de jongens die daar toen woonde in het internaat. Ik kwam in hun wereld en moest dus maar hun taal spreken. Tot op de dag van vandaag ken ik nog een aantal gebaren en het handalfabet. Mijn MBO opleiding sloot ik af met opdrachten in en over gebarentaal.
Nu van de week zat ik wat te neuzen op facebook en mijn oog viel op een naam van een man. Die naam ken ik!!!!! Het was A. uit van de groep van Effatha waar ik toen stage liep.

shocking-monkey-1091220_1280

Ik ben zo vrij geweest om hem een pb te sturen, en wat schetste mijn verbazing, hij wist mij ook nog te herinneren.

Hoe raar kan het leven lopen, dat je na 28 jaar nog iemand herinnerd en dan ook nog mee in gesprek komt. Heb jij ook iemand die zoveel indruk op je heeft gemaakt dat je die gene na jaren nog weet ter herinneren?

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

7 gedachtes over “Hoe raar kan het lopen.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.