De Bijbel hoef je niet serieus te nemen….

De Bijbel hoef je niet serieus meer te nemen. Je mag er je eigen draai aan geven, volgens een oudste in een gemeente. Evangelische gemeente moet ik zeggen, want de traditionele kerken doen dat niet. Volgens hun.

white-male-1856168_1920

Ik ben benieuwd naar jullie mening hierover.

8 gedachtes over “De Bijbel hoef je niet serieus te nemen….

 1. Als je God’s onfeilbare Woord niet serieus neemt waar kom je dan uit? Helaas komt het ook in traditionele kerken voor. Zelfs in de tijd van de apostel Paulus was het het geval, Het is van alle tijden. Wat een gemis als je de Bijbel niet serieus neemt en dat ook tegen een ander zegt.

  Like

 2. mydailynotebookblog

  Euhhh…..ik schrik hier een beetje van, dat een oudste dat zegt. Er staat duidelijk dat God’s Woord het begin en het einde is, Hij is de alpha en de omega en wij mogen niets toevoegen of eruit verwijderen. Ik leef vanuit Zijn Woord iedere dag en het komt niet bij me op om m’n eigen draai eraan te geven de Bijbel is van alle tijden, alle eeuwen en ook vandaag de dag nog enorm belangrijk

  Like

   1. mydailynotebookblog

    Zou je denken 😂😂😂 gelukkig maar anders werd bijbelstudie ook nog enorm ingewikkeld ❤️

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.