Ik ben op zoek naar JOU….

Is jouw man chronisch ziek? Dan ben ik op zoek naar JOU. Ik wil graag je verhaal horen, hoe het is om een man te hebben die chronisch ziek is. Wat doet het met JOU, met je kinderen, je huwelijk. Hoe ga je hier mee om in je geloof. Waar ben je tegen aangelopen tijdens het opstarten van bijvoorbeeld de WIA. Of hoe anderen mensen op jullie reageren. Wat zijn je angsten, hoe sta je tegen over de financiën die ook gaan veranderen.

Stel je vragen….

Zoals de meeste van jullie weten is mijn man chronisch ziek. Hij werkt niet meer op kantoor. En is dus de hele dag thuis. Voor mij is het moeilijk te zien hoe hij vecht om op de been te blijven. Het doet pijn om dat aan te moeten zien. De opmerkingen van anderen om je heen. Het onbegrip.

chronisch-ziek1-700x329

foto bron: google

Wil jij je verhaal met mij delen? Zodat ik het met anderen kan delen, stuur dan even een berichtje naar: lookaroudthecorner73@gmail.com.

Ik wil naar aanleiding van jullie verhalen ( anoniem mag ook hoor) een indicatie maken waar mensen tegen aanlopen tijdens de ziekte wet, WIA aanvragen, toeslagen aanvragen, onvoorziene medische uitgaven. ik wil proberen antwoorden te vinden en die met jullie te delen. Maar boven al ben ik benieuwd naar wat het met JOU doet. Of mocht je iemand weten die hier mee leeft, schrijf mij dan wat het op JOU doet als buitenstaander.

Ik kijk uit naar jullie reacties, zodat wij samen anderen vrouwen kunnen helpen die nog aan het begin staan van het proces.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

Bewaren

9 gedachtes over “Ik ben op zoek naar JOU….

 1. biancasimonsblog

  Mag dat ook andersom zijn? Vrouw chronisch ziek.. ik ben zelf al een jaar thuis vanwege chronische Lyme. Mijn man wilt best zijn verhaal delen met je, maar ook om anderen te helpen. Ik hoor graag van je. Lieve groet, Bianca

  Like

   1. biancasimonsblog

    Oke, mijn partner heeft geen blog. Moet hij dan vragen beantwoorden of gewoon zijn verhaal doen? Je kan hem anders zelf ook even een Dm via Facebook sturen, zijn naam is Paul Simons

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.