Even na genieten.

Vorige week mochten mijn man en ik genieten van de zon in Tenerife. Wat een zegen. Een week 22 graden met zon, en geen pijn in ons lijf. We mochten genieten van Gods schoonheid daar.

20170123_123550.jpg20170123_122740.jpg

We mochten genieten in een mooi hotel, met alles er op en eraan.20170124_103321.jpg

Boven al mochten we genieten van de tijd samen, in rust.

20170124_115155.jpg

Een prachtig uitzicht over de zee vanaf het terras.

Zoals met alles in het leven is er ook een keerzijde aan al dit moois.
Niet iedereen kan genieten van een mooi hotel met veel eten en een luxe kamer. Daar kwamen wij al snel achter toen wij een eindje gingen wandelen.

20170123_124929.jpg

Dit is de andere kant van Tenerife, waar mensen wonen in krotten, en zelfs in de grotten.

Dankbaar zijn wij dat wij mochten genieten van een vakantie vol rust, zon en tijd voor elkaar. Terug naar het dagelijks leven viel deze week niet echt mee. We werden beide overvallen door extreme pijnen in ons lijf, en andere nare zaken van het leven die niet echt makkelijk zullen gaan worden.

Fijn weekend,

Blijf dichtbij je Maker.

20 gedachtes over “Even na genieten.

  1. Oh wat heerlijk zeg! Wat een prachtige foto’s! Ik krijg meteen zin om ook te boeken! En wie weet ga ik dat wel doen ook, nu ik dit zo zie! Eén van mijn dochters hoopt dit jaar te slagen voor haar opleiding. Wij hebben de leuke gewoonte om dan samen met het geslaagde kind naar een warm land op vakantie te gaan…zo komen ze heerlijk bij van al het gestress van de voorgaande periode. De regel is: de meisjes nemen altijd mama mee en de jongens papa. Wat heb ik een mazzel; we hebben 4 meisjes en 2 jongens 😂…

    Like

  2. Was het niet heel lastig om mensen in krotten te zien leven? Als ik er was zou ik me denk ik schuldig voelen.
    Het ziet er uit als een prachtige vakantie. Ik hoop dat jullie lekker hebben uitgerust. Ik ga binnen kort naar Israel dat wordt ook een prachtige reis.

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.