Ik zeg………………

Ik zal tot den HEERE zeggen: Mijn Toevlucht en mijn Burg! mijn God, op Welken ik vertrouw!

Psalmen 91:2

Dit is het vers van vandaag. Ik moet zeggen dat ik het moeilijk vind uit te spreken. Op dit moment is er heel wat gaande in ons gezin, de ene beproeving na de anderen. En dan dit vers uit kunnen spreken op sommige momenten, ben ik eerlijk in vind ik niet makkelijk.

Zoals het weer er vandaag hier uit ziet, harde storm en veel regen, zo voelt het leven op dit moment even voor mij. Gelukkig komt er na regen altijd zonneschijn. ( zegt men)

Hoe ga jij om met stormen in je leven? Kun jij altijd verzen als deze uitspreken op moeilijke momenten?

6643a-image127

Bid als Hanna. Ik doe mijn best.

Fijne dag, Blijf dichtbij je Maker.

6 gedachtes over “Ik zeg………………

 1. mydailynotebookblog

  Lieve jij

  Heel veel sterkte met alles wat er gebeurd, ik zal en blijf voor jullie bidden Kan ik deze dingen uit spreken …..nou heb net een paar dagen tintelende, zere handen gehad dus voelde me behoorlijk wanhopig en nog krampen ze en doen ze zeer …….m’n handen !!!!! Die wil ik kunnen blijven gebruiken anders kan ik niets ……dus dan heb ik ook moeite met deze teksten…….

  Liefs en een knuffffffffff Ingeborg

  Like

 2. Het is niet makkelijk als er beproeving en moeiten zijn. Toch is t goed om deze woorden juist uit te spreken en te omarmen. Ik ben het levensverhaal van Heidi Baker aan t lezen. Dan wordt ik alleen maar stil. God aanbidden en heel dicht bij Hem blijven, dat is wat ik geleerd heb. Hem aanbidden en zoeken tijdens de stormen. Gods zegen…

  Geliked door 1 persoon

 3. Eveline, dank dat je het opschrijft. Het zou mijn verhaal kunnen zijn. Precies op dit moment. En hoe ik omga met de stormen in mijn leven? Op dit moment weet ik het even niet… sowieso schrijf ik het maar van me af. Ook helpt mij de gedachte dat, als ik niet meer bidden kan (soms verstommen de woorden gewoon) we altijd een grote Hogepriester hebben die dag en nacht voor ons bidt. Pfff… misschien is dat wel even genoeg om te weten. Liefs

  Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.