Wat lees jij?

Welk boek bij jij op dit moment aan het lezen? Lees je een of meerdere boeken tegelijk?
Ik ben wel zo als ik eerlijk ben, ik heb een boek voor even een kwartiertje tussen door en een boek voor het slapen gaan.

Op dit moment lees ik Krachtige gebeden en beloften voor vrouwen. En een boek wat nog uitgegeven moet worden waar ik een recensie over mag schrijven. Het is een Engels Amish boek.
De Amish boeken hebben altijd wel mijn voorkeur op andere boeken, maar het boek van Stormie Omartian is echt een boek voor mij wat op dit moment heel goed uitkomt zeg maar.
101_0775

Ik ben heel benieuwd wel boek jij leest en welke boeken tip jij hebt voor andere lezers hier.

Fijn weekend,

Blijf dichtbij je Maker.

6 gedachtes over “Wat lees jij?

  1. Het linkerboek ken ik nog niet Eve maar lijkt mij erg mooi. Het boek van Billy Graham is prachtig, ik heb het een tijdje geleden gelezen.
    Zelf lees ik wel vijf boeken op dit moment denk ik op verschillende tijdstippen per dag. Ik (her)lees veel oude boeken uit mijn eigen boekenkast. Het boek ‘Zijn hart bleef zacht’ van Ken Anderson is erg mooi. Ook de serie van ‘De laatste bazuin’ is erg mooi en actueel.

    Like

  2. Ik heb het boek verhalen van een beminde 2 op weg naar de bestemming gelezen. Ik heb het gekregen van een spreker bij mij in de kerk. Ik kreeg het gratis😊😅. Het gaat over Gordon van Beelen, de schrijver van het boek. Hij is een zendeling en leeft erg nou met God en heeft de gaven van de Geest ontwikkelt. Het is een erg mooi boek net inspirerende verhalen. Als je het zou willen hebben weet ik niet of dat kan. Ik heb het boek gratis uitgedeeld gekregen. Misschien kan je even zoeken op Internet. Misschien is er wel een e-book van. Als je Gordon van Beelen misschien ooit een keer tegen komt kan je hem er misschien om vragen😉

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.