Hoe kies jij ( 15 maart)?

De informatie van de ene na de andere partij vliegt je om de oren. De onrust wordt gezaaid. De ene partij staat op tegen de anderen. De ene religie staat op tegen de anderen. Bijna volkeren tegen volkeren ( hmmm waar ken ik dat van? )

Hoe kies jij? Kies jij de wat de media je verteld? of kies je als reactie op wat we de afgelopen jaren hebben doorstaan met de regerende partijen? Kies jij door de test die je online kan doen of de verkiezingsprogramma’s van de partijen, waarin ze je nu van alles beloven en mogelijk zoals iedere keer geen klap van waar maken?

politiekxx

Heb je er al eens over nagedacht te gaan Bidden en God om wijsheid te vragen voor wie je gaat stemmen.  Je Bijbel op te pakken en te kijken wat Gods woord hier over zegt. Heb je al eens na gedacht dat waar wij nu leven voor God al geschiedenis is en dat Zijn plannen zullen gaan zoals Hij dat heeft bedacht.
Kies jij met je Maker? Of gooi je liever jezelf in de stress ipv bij Hem op schoot te gaan zitten en te vragen wat Hij vind dat goed is.

Kies met en voor Jezus. Weet dat Zijn plan al lang klaar ligt voor wat er op 15 maart gaat gebeuren. Ga in vertrouwen met Hem want ook jouw plan voor je leven ligt al klaar
( Jer 29:11).

Bid lieve zussen, Bid dat God je leidt, dat je de keuze voor de partij een keuze is met God, dan kan het namelijk niet mis gaan.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

2 gedachtes over “Hoe kies jij ( 15 maart)?

  1. Krullies

    Heel mooi! Wonderlijk dat deze gedachte ook door mij heen schoot. Kies voor Jezus! Ik heb ook echt geen idee voor wie ik moet stemmen. Maar als we het in gebed leggen, krijgen we zeker antwoord! Echt mooi hoe je dat zegt!

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.