Leer mij……..

Heer leer mij de wereld door Uw ogen te zien. Wat ik zie is een wereld die volslagen gek aan het worden is.
De schepping wordt vergooit. De mensheid lijkt niets meer waard.
Ik vraag U leer mij deze wereld door Uw ogen te zien.
En te huilen waar U om huilt, en te helpen waar U dat nodig vind.
Want ik weet het niet meer.nature-1673788_1920.jpg

Blijf dichtbij je Maker.

Een gedachte over “Leer mij……..

  1. Je hebt precies gezegd wat me de laatste tijd opviel. Het viel me op hoeveel slechte en gebroken mensen er wel niet zijn die andere mensen ook weer meetrekken. Gelukkig is Jezus er en heelt Hij wat gebroken is en Hij kan mensen zo ontzettend veranderen. Dat is geweldig! En als we mensen vertellen over Jezus en wat Hij gedaan heeft kan die verandering in hun leven plaatsvinden. Jezus is zo groot!

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.