Stop !!!

Soms heb ik van die momenten dat ik denk STOP !!! nu met alles. Door mijn ADD wordt ik gemakkelijk overprikkeld door de computer en telefoon met al het nieuws erop. Ik heb nu besloten dat ik tot aan April mijn telefoon alleen gebruik voor waarvoor die bedoelt is en dat is bellen. Op de computer heb ik fb op een laag pitje gezet, en andere social media. Ik moet terug naar de basis.
De dood van Mandy een van de leidsters van GMG, heeft mij zo’n klap gegeven dat ik echt even pauze moet hebben.

csm_Voetstappen_in_het_zand_internet_4__fbac14c70b

En weet je wat het mooie is. Met GMG lezen wij uit Lukas en wat las ik van de week……..

Jezus trok zich ook terug op sommige momenten, om gewoon even alleen met Zijn Vader te zijn. Hoe heerlijk is dat om te lezen, de gene op wie wij proberen te lijken, zei ook zo nu en dan STOP.

Voel je niet schuldig als het je allemaal even te veel wordt. Volg Jezus voetsporen, en zeg STOP.

Ik wens jullie een mooie zonnige dag toe.

Blijf dichtbij je Maker.

2 gedachtes over “Stop !!!

  1. Bijzonder om te zien dat we allebei een gelijkaardige reactie hebben na het overlijden van Mandy. Elk rouwt op zijn manier, maar ik ben ervan overtuigd dat we beiden de juiste keuze maken op dit moment. Veel sterkte en weet dat ik altijd voor je klaar sta, zoals ik ook altijd op jou kan steunen!

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.