Testdag bij MeCeBi, vond daar deze brief. Erg goed omschreven!!

Be a Warrior✓ a fighter✓

Vanochtend 1ste test ochtend gehad bij MeCeBi in Ede.. 1,5 uur lang testen gehad. Die testen werden gedaan via Bioresonantietherapie. Na die 1,5 uur kreeg ik een korte uitleg over wat ze gevonden hebben in mijn lichaam. Het volgende werd gevonden: Borrelia garinii ( chronische Lyme gericht op mijn zenuwen en gewrichten) ze berekenen borrelia in waardes ( van 0-64) 64 is hoog en die extreem veel last. Ik kwam op een waarde van 39 uit.. meer dan de helft dus. Daarnaast nog pfeiffer gevonden 2 ampullen van de 3 dus ook erg hoog. Mex-griepprik + toxinen, in mijn genen- slijmvlies problemen, Co- infectie Chlamydia.pneumonia (longen) , Lactose allergie, en allergie voor ui en zoet. Dit is nog maar een klein gedeelte van wat ze gevonden heeft. Eindelijk voor de 3de keer toch de bevestiging dat mijn klachten komen door Chronische Lyme. Aankomende zaterdag weer testen en dan gaan ze…

View original post 105 woorden meer

2 gedachtes over “Testdag bij MeCeBi, vond daar deze brief. Erg goed omschreven!!

  1. helenmetengelenblog

    Dag Evelyne, Ik snpa dat je het een goede brief vind,maar i vind het een iewat rare beeldspraak..lyme als vriend….Wat wel werkt denk ik omte vragen of Lyme wil vertrekken en ook is de vraag goed : wat heb jij mij te zeggen? Is er iets dat ik moet horen?

    Like

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.