Wat een week……….

weesdankbaar

Wat een week was dit zeg. Een week vol uiterste. 2 mooie avonden Bijbelstudie met mijn zussen. Een dag van spanning omdat man lief naar de dermatoloog moest ivm met plekjes in zijn gezicht. Waar we al bang voor waren is werkelijkheid, een kleine ingreep volgt om de plekjes weg te halen. Nog een spannende dag omdat we wachten op de uitslag of onze dochter geslaagd zou zijn of niet niet. Het verlossende woord kwam om half 3, oops tussen 2 en half 3 zou ze gebeld worden als ze was gezakt. Ze liet mij ook geloven dat dat het geval was. Maar gelukkig was dit een grapje.

Onze dochter is GESLAAGD !!!!!!!. Na een moeizaam schooljaar met veel serieuze dingen die gebeurd zijn heeft ze het toch gehaald. ( hier spreekt een trotse moeder).

Ook deze week was er weer #Sailingthroughthepsalms en wat heb ik weer een boel geleerd.

De dagen gingen met ups en downs qua lichaam, maar de keuken is schoon, de kasten zijn weer uitgezocht en de containers zijn vol ;).

Een week waar God bij was. In vreugde en verdriet. Iemand van 42 jaar uit het leven gerukt, iemand die zijn moeder verliest.

Vandaag vroeg ik op Facebook, Twitter,  Google+ en Instagram vroeg ik waar ben je Dankbaar voor. Ga eens na bij jezelf waar jij dankbaar voor bent.

En ga eens na bij jezelf, dat alles waar je vandaag voor hebt gedankt je morgen dan nog zult hebben.

Ik wens je een mooi weekend en een fijne Vaderdag toe.

2 gedachtes over “Wat een week……….

  1. Krullies

    Ja wat een tegenstellingen kun je dan hebben in een week. Heel veel sterkte met je man! We blijven bidden! En gefeliciteerd met je dochter! Ik wens jullie Gods nabijheid en rijke zegen toe zus 🙂

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.