Is jouw leven internet waardig???

beijing-opera-1160109_1920

Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar ik verbaas mij soms hoe mooi alle levens van iedereen eruit zien op internet. Misschien denk je dat mijn leven perfect is maar ik kan je vertellen dat verre van perfect is volgens het internet plaatje.

Waar wil je dat ik begin? Toen ik 17 was heb ik wel eens na gedacht om een einde te maken aan het leven. Pesten doet veel, ook bij mij. Toen ik ging trouwen droomde ik van een gezin, het duurde 5 jaar voor wij ons eerste kind kregen. Na 12,5 jaar huwelijk kwam mijn ex met het verhaal dat hij eigenlijk al 2 jaar niet meer van mij hield en verliet ons. Ook dit was een moment dat ik dacht dat ik dood beter af zou zijn dan levend. De scheiding was niet bepaald een gladde weg die ik moest bewandelen en nog steeds 10 jaar later is er gezeur.

Sinds ruim 7 jaar heb ik een lieve man en een vader voor mijn kinderen gekregen van God. Een man die zijn kinderen graag had willen zien maar voor wie dat onmogelijk werd gemaakt.

Mijn lijf topt met Fybro en Artrose, overgewicht en Add. Een wereld met zoveel prikkels dat ik er soms echt gek van wordt. En zonder zonde ben ik ook niet.

En toch ben ik genoeg voor God. Mijn kinderen zijn genoeg voor God, ondanks dat hun biologische vader niet naar hen om kijkt en ondanks hun aandoeningen. En wat een ander ook van mij denkt, het maakt niet uit, omdat ik nu weet dat ik een geliefd kind van God ben en dat is genoeg.

Ook jij met je hele verhaal van ellende en niet internet waardig leven bent goed genoeg voor God. Hij houdt van je gewoon zoals je bent.

Zet je masker af, wees wie je bent. Laat je ware ik zien en die is vast veel mooier dan je internet waardige leven.

Deel je levens verhaal met een ander en wie weet kun je iemand er mee helpen.

Wat je doet doe je in je leven, een ding is echt belangrijk en dat is dat je dichtbij je Maker. blijft.

 

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.