Hoe ging het de afgelopen weken

Op vrijdag was de kogel door de kerk. Ik ging stoppen met alle rand activiteiten ik moet echt pas op de plaats doen. . Het was niet makkelijk. Hoe erg is het dat je zo gewent bent achter je pc te zitten en dat niet niet hoeft te doen. Oke wat nu dacht ik. Ik bad tot God en zei: Heer hier ben ik wat wilt u dat ik ga doen. De nacht van Vrijdag op Zaterdag was een ramp. Ik had het gevoel dat ik ook een blog pauze moest nemen. Ik worstelde is dit echt wat U wilt. Zaterdag ochtend was ik heel vroeg wakker. Ik ging naar beneden en dacht Oke Heer, ik geef alles over aan U. Ik vertrouw op U. Een blogpauze gaat het worden. En social media kwam er in mij op. Oke dat ook dan, dacht ik. Wat een rust kwam er over mij heen.

Op Zondag kreeg ik 3x bevestiging van blog pauze. Eerst in de Kerk tijdens de dienst, ken je dat dat het lijkt of de voorganger in je hoofd heeft gekeken toen hij de preek voorbereiden? Zo ging het Zondag ochtend. Toen ik thuis kwam zag ik in mijn mail box de blog van krullies vaste prik lees ik die op zondag, en je raad het al, haar blog ging over mijn situatie. Sta stil vertrouw op God Hij heeft het goede met je voor. Toen ik ’s middags begon in het boek van Carianne Ros. Je bent waardevolToen wist is ik het helemaal zeker dat ik Gods stem goed had gehoord:” rust, vertrouw mij, laat los”.

Een drukke week, met school bezoeken, dokters bezoeken. En toch het was goed. Even druk van de ketel.

Ik merk dat niet iedereen het begrijpt, maar dat kan ik ook niet verwachten. Langzaam aan merk ik dat ik weer meer wil doen op de pc of allerlei bijzaken. Komt er zaterdag een lieve zus in het geloof langs met een aantal boeken. Een ervan heeft de titel:

Wait and See finding Peace in God’s Pauses and Plans van Wendy Pope.
Dit noem ik nu humor van God.

Wait and See

Een nieuwe week ga ik in nog een week van school en andere zaken. Ik kijk uit naar de vakantie die voor ons ligt. Naar wat God mij nog meer gaat laten zien in de aankomende weken.  In mijn hoofd ben ik eigenlijk al bezig met wat ik wil klaar hebben voor in September…………. maar ik doe het niet.

Ik wens jullie een fijne week toe,

Blijf dichtbij je Maker.

 

4 gedachtes over “Hoe ging het de afgelopen weken

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.