Helppp Stresss….

help-2478193_1920

Help stress, 23 september wat gaat het ons brengen, we zitten in de eindtijd. De Hema wordt gek met genderneutrale kleding ( het hele woord bestaat officieel niet). Noord Korea daagt USA uit. De tweede kamer is nog kinderachtiger dan een stel kleuters in een zandbak, nog geen formatie van een nieuw kabinet omdat de een niet met de ander wil samen werken. Paaseieren mogen niet meer zo heten want dan stoot je anderen tegen het hoofd, de kerstboom wordt een lichtjesboom.

De grootst gevreesde man uit het kabinet is de enige die aandacht besteed aan het loofhutten feest. Ja het klopt we zitten in de eindtijd, de rollen worden omgedraaid met alles.

En wat doe jij te midden van deze gekte???

Schreeuw je mee en zoek je krampachtig naar bewijzen van de eindtijd in deze wereld. Of……

zorg je dat je klaar bent wanneer de Vader je komt halen. Spreid je Gods liefde uit bij hen die Hem nog niet kennen. Of……

Bid jij voor je vaderland, met het koningshuis en het kabinet. Bid jij dat je kinderen gered zijn wanneer Jezus komt. Bid jij dat je de eindstreep samen met Jezus mag halen. Deel jij je liefde uit onder de homo’s, of veroordeel je ze liever want dat is makkelijker en veiliger.

Heb jij stress in deze tijd????

Vouw je handen en breng het bij de Heer en,

Blijf dichtbij je Maker.

4 gedachtes over “Helppp Stresss….

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.