Wat zit daar nu in je bloed???

Gisteren was de dag dat ik voor het eerst naar de natuurarts zou gaan. Ik ken al een paar vrouwen die bij deze mevrouw zijn geweest en ik dacht “niets te verliezen”. De reguliere artsen kunnen mij niet helpen, wonder pillen bestaan er niet aldus een van mijn huisartsen. Het drama met 30 gr KH na anderhalf jaar was ook geen succes. Eerder het tegenovergestelde.

Maar zoals ik zei ik ging naar de natuurarts in Harderwijk, mevr Mateboer ik stond stijf van de zenuwen, wat zou zij zeggen. Een ding wist ik zeker; hoe het nu gaat, is het niet te doen.

logo

Dus daar ging ik met mijn lijst met klachten, pillen, wat ik heb gegeten de afgelopen 3 dagen en ochtendurine.

Na een lijst met vragen te hebben beantwoord en een gesprek, kwam het moment dat ze mijn bloed na ging kijken.

Heb jij ooit gezien hoe je eigen bloed er uit ziet? Werkelijk wat is dat mooi om te zien. Ze legde alles heel goed uit en wat er uitkwam is ongelooflijk Mijn rode bloedcellen horen los te liggen maar dat zijn net allemaal rupsen, mijn witte bloedcellen lagen stil en in mijn witte bloedcellen gebeurde al helemaal niets.

De arts draaide zich om en zei: Jij moet wel heel erg moe zijn. “uh ja 24/7” .

Na een verder gesprek ging ik weg met goede adviezen en wat voeding supplementen. Ik hoop zo dat het allemaal wat beter gaat. Over 2 maanden mag ik weer naar haar toe en gaan we weer in mijn bloed kijken. Ik houd niet van bloed, maar dit is zo machtig om te zien. Dus ik kijk er naar uit dat mijn ‘rupsen’ op zijn gelost tot losse bolletjes en dan mijn witte bloedcellen er van binnen uitzien als een mierenhoop.

Fijn weekend, Blijf dichtbij je Maker.

 

5 gedachtes over “Wat zit daar nu in je bloed???

      1. Ja, ik heb heel goede ervaring. Je kunt altijd weer bij haar terecht. Wat heel belangrijk is is je voedingspatroon. Als je daar goed mee omgaat, merkte ik het verschil. Met mij gaat het nu een stuk beter.

        Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.