Niet te geloven…..

20171103_0811551929615977.jpg

Na dat ik met pijn in mijn hart afscheid heb genomen van Good Morning Girls                    ( Nederland) en van de besloten groep hiervan. Kom ik tot de ontdekking dat ik Jona was de afgelopen maanden.
Zoals jullie eerder op mijn blog hebben kunnen lezen, moest ik stil worden, wachten en rust nemen. Ik heb afscheid genomen van mijn studie groep. Blog en internet op een lager pitje. Nadat ik dat een tijdje had gedaan dacht IK, recht zo die gaat ik kan weer verder.

Niet dus. Ik bleef een heel onrustig gevoel houden, kon nergens geen rust in vinden. Raakte steeds vaker in een hyper focus om mijn dagen door te komen achter de pc. Nog meer dingen zoeken voor GMG. Dit nog even doen en dat berichtje nog even beantwoorden en ga zo maar door.

Gesloopt, moe en teleurgesteld dat GMG niet langer een succes lijkt te zijn in Nederland, heb ik van de week besloten definitief te stoppen met het vertalen van de studies en de besloten groep.

En niet te geloven, ik heb rust, ga eendjes voeren  en wandel wat af. Ik heb het knutselen opgepakt en heb al wat leuke schilderijtjes gemaakt.

20171031_135607-399096422.jpg

Het knaagt. De besloten groep was mooi, maar vroeg achteraf gezien heel veel van mij.

Ik denk dat ik nu geen Jona meer ben (hoop ik). Dat God wil dat ik echt even dingen voor mijzelf ga doen. Je kunt niet delen als je niet goed voor jezelf zorgt. De laatste studie van GMG rust en laat los, kwam voor mij echt op tijd. Het heeft mijn ogen geopend, gezorgd dat ik mijn kon berusten in het los laten van GMG en te luisteren naar God.

Wat de toekomst brengen moge weet ik niet. Wat ik wel weet is dat ik dicht bij mijn Maker blijf.

 

9 gedachtes over “Niet te geloven…..

 1. dinie

  heel mooi eerst voor jezelf en je gezin zorgen dan pas de rest
  zorg dat je gezond blijft GOD heb niets aan overspannen mensen
  en hij vraagt dat ook niet de verantwoording is je gezin wat GOD heeft toevertrouwd dat relaxen
  sterkte ermee

  Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.