6 Jaar geleden al weer….

374269_10150394569973715_695104332_n

6 jaar geleden zei ik JA tegen deze lieve man. We zijn al door heel moeilijke dingen heen gegaan, maar liefde overwint alles. Ik ben heel dankbaar voor al die mooie tijd die we samen hebben. Dankbaar dat God hem aan mij heeft gegeven.

Ik kreeg een mooie vrouwen bijbel, waar ik echt enorm blij mee ben.

bijbel

Op naar nog veel meer mooie jaren.

Mooie bos bloemen van de kinderen gekregen.

En nog een mooie bos bloemen van mijn man.

8 gedachtes over “6 Jaar geleden al weer….

  1. Krullies

    Ook van mij nog van harte gefeliciteerd en Gods rijke zegen gewenst voor jullie verder leven samen!! En wat een prachtige foto! En mooie bloemen en cadeau! Geniet nog maar lekker na vandaag! Liefs van mij!

    Geliked door 1 persoon

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.