Soulfulness. Bewust leven vanuit je ziel. (recensie)

soulfulness_1_0

Ik mocht van Ark Media het boek Soulfulness  lezen van Brian Draper.

Toen ik het boek begon dacht ik waar ben ik aan begonnen. Wat een zweverig gedoe, maar zoals met veel boeken moet je even door lezen. En ook bij dit boek was het zo. Het is een prachtig boek wat je bewust maakt van wat je mist in je leven wanneer je maar door rent door je leven heen.

Het maakt je bewust van hoe mooi alles om je heen is, hoe mooi God de wereld heeft gemaakt en jou. Je leert door dit boek te leven met gevoel, bewust te leven. Een mooie vraag in het boek vond ik: ‘Wat mag het je kosten’. Wat mag het bewust leven je kosten?

Tenslotte is het goed om stil te staan bij het feit dat je adem haalt. God heeft de adem in je geblazen. Hij wekte Adam op door dat Hij Zijn adem in hem blies. Iets wat als zweverig wordt gezien, is dus eigenlijk een cadeau van God aan ons. Onze ademhaling.

Het boek Soulfulness  is praktisch met oefeningen die je kunt doen als je daar aan toe bent. Makkelijke oefeningen die je ogen letterlijk openen voor de wereld om je heen.

God heeft ons onze ziel gegeven, Hij woont daar in. God heeft ons ons lichaam gegeven en onze geest, en door dit boek heen mogen wij die leren gebruiken. Te leren opnieuw te leven als een kind die geniet van alles en alles in haar opneemt.

Raad ik dit boek aan? JA

Raad ik je dit boek aan wanneer je opzoek bent naar echte rust en vrede in jezelf? Dan een 3 keer JA.

Dit boek is ook uitermate geschikt voor mensen die geen christelijke achtergrond hebben.

Blijf dichtbij je Maker.

 

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.