Waarom deze site……..

MATTheüs ZES

cropped-mattzes5.jpg

Wij zijn deze site begonnen omdat wij dankbaar zijn dat wij met weinig middelen rond kunnen komen. Door ziekte en andere oorzaken hebben wij een enorme vermindering aan inkomen. Toch ontbreekt het ons aan niets. Wij vertrouwen dat God ook ons voedt zoals hij de vogels voorziet van voedsel. Wij hebben ons leven een radicale wending moeten geven en zijn nog nooit zo gelukkig geweest. Wij hebben het bewijs gekregen dat materialisme, geld en macht niet gelukkig maakt. Misschien wil jij je leven ook een andere wending geven, wil je een baan opzeggen om bij de kinderen te kunnen zijn. Ben je arbeidsongeschikt geworden of heb je een andere reden om het rustiger aan te doen, we denken graag met je mee. Wij heten iedereen welkom die wil leven in vertrouwen en dat het met wat minder, gelukkig leven is. Wij laten een ieder in zijn of haar waarde en…

View original post 16 woorden meer

Advertenties

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.