Een kopje thee zet je aan het denken.

Toen ik mijn kop thee zette, stond deze vraag op het label.

20171129_083802-438768175.jpg

Ik denk dat ik moet antwoorden met: Nainaimo in BC Canada. Ik zat daar op een boot en opeens kwam er een orka vlak naast de boot omhoog. Hij/Zij keek mij aan en die blik zal ik nooit meer vergeten. Ik weet nog dat ik zwanger was van mijn oudste kind en dan die op dat moment spontaan begon te bewegen. Dit moment heeft zo’n indruk op mij gemaakt. Nog steeds kan ik het beeld het moment en de geur voor mij halen.

Wat is de mooiste plek waar jij ooit bent geweest?

Dit alles komt bij mij weer naar boven alleen omdat ik een kopje thee zet met een label wat mij aan het denken zet.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

 

6 gedachtes over “Een kopje thee zet je aan het denken.

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.