Advent dag 13

dag13

Ik weet niet hoe dat bij jullie gaat, maar als ik lees, dan lees ik in beelden. Ik zie voor mij wat ik lees. Soms kan dat heel mooi zijn en soms ook niet. Zoals vanmorgen met bovenstaande teksten.
Moet je je voorstellen dat je bespuugd wordt, of klappen in je gezicht krijgt. Als er iets minderwaardig is, dan is dat het wel.
En Jezus onderging het voor ons, voor onze vrijheid en vergeving. Ik had het er in de besloten groep over en wil het ook met jullie delen.
Wij zeggen misschien nu, “hoe konden die mensen dit Jezus aan doen”. Zij zagen Hem voor zich en zij zagen zijn wonderen op aarde.
Maar doen wij niet anders?  Wij hebben Gods woord in handen, en nog……….
Wij kunnen Jezus niet letterlijk in Zijn gezicht spugen, maar laten wij Hem ook niet vaak genoeg zakken? Twijfelen wij ook niet aan Zijn kunnen? Aan Zijn hier zijn en het horen van onze gebeden?
Denk er eens over na vandaag, hoe vaak twijfel jij aan Hem, hoe vaak doe jij dingen die eigenlijk niet van God zijn. Ik heb het niet over moorden, stelen of dat soort zaken. Ik heb het over dat jij je vreugde weg laat nemen door bepaalde zaken. Dat jij God niet dagelijks dankt in wat voor situatie je ook zit. Dat je je schuld mee blijft dragen terwijl Jezus het voor je betaald heeft op het kruis. 

Ik wens je een fijne dag toe,

Blijf dichtbij je Maker.

Een gedachte over “Advent dag 13

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.