Hoe gaat het nu???

Zo, we zijn al weer even in januari en ik vroeg mij af …. hoe gaat het nu???

Met jou, met je goede voornemens, je tijd met God. Lukt het om tijd voor je Maker vrij te maken, of schiet het er nu al bij in??
Lukt het om je nieuwe dagboek bij te houden, je leesrooster of Bijbelstudie? Lukt het om je kaken op elkaar te houden voor de sugarfast waar je je voor op hebt gegeven? Lukt het je #1bijbelperjaar vol te houden, of is je bijbel helemaal nog niet open geweest dit jaar?

Wat houd je tegen om het niet te doen??? Wees eens eerlijk naar jezelf heb je echt een goede reden om Gods woord niet dagelijks open te slaan. Heb je echt een goede reden om niet met je Maker te praten? Heb je echt niets om dankbaar voor te zijn dat je graag met Hem wilt delen???

Bedenk je eens het volgende……. volgende week komt Jezus terug….  Hij zal dan zeggen oh mijn dochter wat fijn dat je er bent, wat heb je in mijn naam gedaan….. heb je iets te delen of val je stil. Ben jij klaar voor de komst van de Heer. Let wel ik zeg NIET dat HIJ volgende week komt, het is maar een voorbeeld. Bij wie hoor jij in de gelijkenis over de 10 vrouwen? Bij de 5 die hun lamp goed gevuld hebben en dus klaar zijn wanneer de bruidegom ook komt, of hoor jij bij die genen die met de dag leven en hadden verwacht dat de bruidegom allang daar geweest zou zijn en dus geen reserve olie bij zich hadden.

Lieve zussen, ik heb niet de wijsheid in pacht, geloof me dat heb ik niet. Maar ik zou het toch wel fijn vinden dat als de tijd komt dat Jezus terug komt ik tot in de eeuwigheid samen met jullie daar bij Hem feest mag vieren.

Stel je prioriteiten wees geen zaadjespikker zoals Aritha dat zo mooi omschreef in een van haar blogs. Pik niet alleen de zaadjes in je leven eruit die jij er mooi vind uitzien. Laat je niet alleen vullen, laat je voeden.

bird-seed-1263877_960_720

Pak je Bijbel en lees. Bestudeer en bid je bijbel tot die er van uit elkaar valt, dan weet jij tenminste zeker dat jij dat niet doet op 31 december 2018.

Fijne dag,

Blijf dichtbij je Maker.

 

 

3 gedachtes over “Hoe gaat het nu???

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.