Gastblogger Krullies Schrijft (4)

Met trots deel ik het gastblog van Elya ‘Krullieschrijft’Ik vind het super leuk dat Elya mee wilde doen aan de gastblogs. Haar blogs lijken voor mij altijd precies op tijd te komen. Ik kijk iedere zondag uit naar haar nieuwe blog.

b0edbf2ab3251dbc3e1737067afa20b2--faith-quotes-bible-quotes

Mijn genade is elke dag nieuw!

En daar is het nieuwe jaar alweer. Wat gaat de tijd toch snel! Een heel nieuw jaar voor nieuwe kansen en mogelijkheden! Heb jij dat nou ook? Als je opstaat op de eerste dag van het nieuwe jaar dat je vol goede moed bent? Een heel nieuwe jaar ligt voor je! De verwachtingen die in het vorige jaar niet zijn uitgekomen spelen misschien nog door je hoofd. Maar wie komen ze in dit jaar wel uit. Ik open mijn ogen en kijk naar buiten. De zon schijnt en mijn dag kan niet meer stuk. Ik vouw mijn handen en vraag de zegen over de dag die komen gaat maar ook de zegen over het hele nieuwe jaar. Ook dit jaar ben ik niet alleen. Wat er ook dit jaar op mijn pad zal komen, ik weet dat er iemand is die er voor mij zal zijn. Ook dit jaar staat zijn hulp voor mij ter beschikking.

Hoe ben jij dit jaar ingegaan? Aan het begin van het nieuwe jaar denk je misschien aan je nieuwe kansen en mogelijkheden. Een misschien verwatert het als het jaar al half voorbij is. Maar nieuwe kansen en mogelijkheden zijn niet afhankelijk van een nieuw jaar. Of het nou net begin januari is of half juni. Elke dag is er een mogelijkheid voor een nieuwe kans en nieuwe dingen. Snap je wat ik bedoel? Als je met God leeft kan het als ware elke dag een nieuwe begin zijn. Je hoeft niet te wachten met het maken van een nieuwe keuze tot het weer aan het begin van het nieuwe jaar is.

Open je ogen en zie de schoonheid van de Heer om je heen!

Als je wakker word en het licht net door je gordijnen heen schijnt staat zijn goedertierenheid al voor je klaar. Het staat in de bijbel:

22 Het is de goedertierenheid van de HEERE dat wij niet omgekomen zijn, dat Zijn barmhartigheid niet opgehouden is! 23 Nieuw zijn ze, elke morgen; groot is Uw trouw! 24 Mijn deel is de HEERE, zegt mijn ziel, daarom zal ik op Hem hopen. (Klaagliederen 3:22-24)

Neem even een kijkje op Krullies Schrijft. 

2 gedachtes over “Gastblogger Krullies Schrijft (4)

Leuk dat je even langs kwam op mijn blog. Dank je wel.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.